• Uitgelicht:

    ijskarrenbedrijf YS

    Een innoverend bedrijf in verkoop en verhuur van YSkarren. De Vries Lay-Out heeft de nieuwe huisstijl en website voor YS ontworpen.

    Bekijk website

Websites

Klantgenererende websites

Tegenwoordig is het niet meer de vraag of je online zichtbaar moet zijn, maar hoe je online zichtbaar moet zijn. In samenwerking met een uitstekende programmeur kan De Vries Lay-Out u het volgende bieden.

• Responsive website - op pc, laptop, tablet én mobiel perfect in beeld met een responsive website

• Maatwerk website - 100% je eigen smaak en visie vertaald in een maatwerk website

• Mobiele website - Zo'n 30-40% (en groeiend) van je sitebezoekers doet dat met een smartphone. Daarom is een mobiele website een must.

• Makkelijk CMS systeem voor eigen onderhoud

• Goed vindbaar in zoekmachines

 

De responsive website is helemaal van deze tijd. Het grote voordeel hiervan is dat je site geschikt is voor zowel de pc, laptop, mobiel en tablet. Niet nodig? De Vries Lay-Out  maakt net zo graag een website op maat of een mobiele website! Alles geheel in jouw eigen huisstijl.

Door onze eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke beheersysteem kan je zelf direct aan de slag. Klanten zullen je moeiteloos online bereiken, want wij zorgen voor een uitstekende vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Uiteindelijk draait alles om het beste online resultaat en dan bent je bij ons aan het juiste adres.

Zelf je website onderhouden

Ons CMS zorgt ervoor dat je 24/7, overal waar je een internetverbinding hebt, je website kunt onderhouden. Informatie die je nú op de site wil, kan direct geplaatst worden.